Piano City Athens | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Piano City Athens



PIANO CITY ATHENS 2025

ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ!

12 έως 18 ΜΑΪΟΥ 2025 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Περισσότερα από 100 ρεσιτάλ πιάνου ΔΩΡΕΑΝ

σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους

Η μουσική αγκαλιάζει με νότες τις γειτονιές της Αθήνας

Το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει για τρίτη χρονιά!

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές, το Piano City® επιστρέφει στην Αθήνα τον Μάιο του 2025 για να γεμίσει την πόλη με μουσική και έμπνευση!

Έχοντας γίνει θεσμός σε πόλεις όπως το Βερολίνο, η Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και η Μαδρίτη, το φεστιβάλ φέτος θα μας ταξιδέψει ξανά στους δρόμους και στις γειτονιές της Αθήνας.

Στο Piano City Athens η μουσική δεν περιμένει το κοινό αλλά απλώνεται στις πλατείες, στα σπίτια των ανθρώπων και σε αντισυμβατικούς χώρους. Οι ήχοι του πιάνου διαχέονται και μεταβάλλουν ολόκληρο το αστικό τοπίο.

Τι θα συμβεί στο Piano City Athens 2025;

Aκόμα περισσότερα ρεσιτάλ πιάνου! Με ελεύθερη είσοδο!

Σε…πάρκα, πλατείες, πεζόδρομους, στο αεροδρόμιο, σε μουσεία, πρεσβείες, νοσοκομεία, ωδεία, σχολεία, καφέ, θέατρα, γκαλερί, ιδρύματα, ξενοδοχεία, μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων με τον θεσμό των house concerts ή απλά τη συναντάμε στη…μέση του δρόμου.

Από την πρώτη χρονιά το Piano City Athens μέσω του πιάνου φέρνει κοντά ανθρώπους όλων των ενδιαφερόντων και ηλικιών δημιουργώντας ένα momentum στην πόλη με πιάνα στα πιο απρόβλεπτα σημεία!

Piano City Athens. Ένα πενθήμερο φεστιβάλ γεμάτο έμπνευση!

Η Αθήνα πλημμυρίζει με μουσική!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.pianocityathens.gr

Το Piano City® ξεκίνησε από τον Andreas Kern, έναν καλλιτέχνη και οραματιστή από το Βερολίνο της Γερμανίας. Η ιδέα του φέρνει κοντά ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο μέσω της μουσικής. Με πόλη εκκίνησης το Βερολίνο, η ιδέα του μας δείχνει ότι η κάθε πόλη είναι ένας τόπος όπου η μουσική και ο πολιτισμός εκτιμώνται, υποστηρίζονται και γίνονται αντικείμενα απόλαυσης όχι μόνο σε επίπεδο διεθνούς φήμης αλλά και σε ευρύ ιδιωτικό επίπεδο.

Τη διοργάνωση του Piano City Athens και τα αποκλειστικά δικαιώματα του διεθνούς Label Piano City® έχει για την Ελλάδα η εταιρία Robin 4 Arts, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Παπαλάμπρου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Τάσος Συμεωνίδης


Περιγραφή

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές, το Piano City® επιστρέφει στην Αθήνα τον Μάιο του 2025 για να γεμίσει την πόλη με μουσική και έμπνευση!

Διαβάστε επίσης

Θέσεις εργασίας
PANASOFT ΙΚΕ: 1 αγγελία για θέση εργασίας

18 Μαρτίου 2025

Διάβασε το άρθρο
Θέσεις εργασίας
Sofitel Athens Airport: Αναζητά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων

18 Μαρτίου 2025

Διάβασε το άρθρο
Θέσεις εργασίας
Το Χαμόγελο του Παιδιού: 6 θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα σας περιμένουν

18 Μαρτίου 2025

Διάβασε το άρθρο
Άλλα νέα
Tαινιοθήκη της Ελλάδος 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας

18 Μαρτίου 2025

Διάβασε το άρθρο
Άλλα νέα
13th Athens Avant Garde Film Festival

18 Μαρτίου 2025

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.