Με 35% αύξηση των χώρων των εκθετών, η 11η Artozyma, η οποία διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί το σημείο συνάντησης του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Με 35% αύξηση των χώρων των εκθετών, η 11η Artozyma, η οποία διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί το σημείο συνάντησης του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής



Με 35% αύξηση των χώρων των εκθετών, η 11η Artozyma, η οποία διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποτελεί το σημείο συνάντησης του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής.

Η φετινή Artozyma, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφει αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σουπερμάρκετ, καφέ κτλ., ενώ συγκεντρώνει –μετά από απουσία στις τελευταίες διοργανώσεις– ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αποτυπώνονται στο πλήθος των εκθετών της Artozyma, οι οποίοι προέρχονται από το πεδίο των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ και των ροφημάτων, των μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.

Επίκεντρο της Artozyma είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και με τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Ματέο Μανουίνι (Matteo Manuini), ο οποίος θα έρθει στην έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι σεφ της ζαχαροπλαστικής θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshop που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.

Όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της Artozyma και το σύνολο της ενημέρωσης για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr


Περιγραφή

Η φετινή Artozyma, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφει αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σουπερμάρκετ, καφέ κτλ., ενώ συγκεντρώνει –μετά από απουσία στις τελευταίες διοργανώσεις– ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Forward Green & Renewable EnergyTech, 7-9 Μαρτίου 2024, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

31 Ιανουαρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.