5ο Συνέδριο Security Project – H Ώρα της Ασφάλειας | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

5ο Συνέδριο Security Project – H Ώρα της Ασφάλειας



5ο Συνέδριο Security Project – H Ώρα της Ασφάλειας

Το 5ο συνέδριο Security Project (www.securityproject.gr) θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, με κεντρικό μήνυμα: «Η ώρα της ασφάλειας: με εξωστρέφεια και επαγγελματισμό».

Για ακόμα μια χρονιά το συνέδριο Security Project, που θα διοργανωθεί για 5η φορά από την εταιρία Smart Press και το περιοδικό «Security Manager» (www.securitymanager.gr) με την υποστήριξη του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (www.kemea.gr), θα αποτελέσει τη σημαντικότερη εκδήλωση για θέματα ασφάλειας στην Ελλάδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, διαδραστικής επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας του χώρου.

Οι σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των κινδύνων καθιστούν σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης της ασφάλειας στις κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές δομές. Μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας με επίκεντρο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του επαγγελματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας, που θα οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες προστασίας προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Οι δύο θεματικοί πυλώνες του συνεδρίου, που θα αναδείξουν τις παραπάνω προκλήσεις, θα είναι, όπως πάντα, τo management και οι τεχνολογίες ασφάλειας.

  • Tην 1η ημέρα του 5ου Security Project – Παρασκευή 26 Μαΐου σημαντικοί ομιλητές θα αναδείξουν τους κινδύνους της εποχής εστιάζοντας στο τοπίο και στα χαρακτηριστικά της σύγχρονης εγκληματικότητας κάθε κλίμακας (μικρής, μεσαίας, οργανωμένο έγκλημα και τρομοκρατία), αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης των σημερινών απειλών μέσα από επιστημονική, επιχειρησιακή, αλλά και πολιτική προσέγγιση.

Παράλληλα στο πλαίσιο παρουσιάσεων και πάνελ συζητήσεων θα αναδειχτούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι security managers και γενικότερα οι επαγγελματίες στον χώρο, οι βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης και διοίκησης έργων ασφάλειας, η συμβολή της τεχνολογίας σε αυτά, καθώς επίσης και ο σημαντικός ρόλος του ιδιωτικού τομέα υπηρεσιών ασφάλειας.

  • 2η ημέρα του 5ου Security Project – Σάββατο 27 Μαΐου στελέχη ελληνικών εταιριών εισαγωγής συστημάτων ασφάλειας αλλά και ξένοι εκπρόσωποι κατασκευαστικών οίκων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας των συστημάτων ασφαλείας παρουσιάζοντας συγκεκριμένα έργα και εφαρμογές της τεχνολογίας με τη μορφή case studies και αναδεικνύοντας στην πράξη πώς τα συστήματα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας και λειτουργικότητας είτε πρόκειται για μικρές εγκαταστάσεις, όπως ένα σπίτι ή μια μικρή επιχείρηση, είτε για μεγάλους χώρους υψηλών απαιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.securityproject.gr.


Περιγραφή

5ο Συνέδριο Security Project – H Ώρα της Ασφάλειας

Διαβάστε επίσης

Νέα
Στις 12 Νοεμβρίου το InfoCom World 2024: Digital Greece: Time for a Leap!

27 Απριλίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 11ο Συνέδριο «Security Project» στις 29 Μαρτίου θα αναδείξει τον οδικό χάρτη προς το μέλλον του κλάδου της ασφάλειας

27 Απριλίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
To 10ο Συνέδριο «Security Project» στις 30 Μαρτίου θα αναδείξει την ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια

27 Απριλίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
12ο Infocom Security

27 Απριλίου 2017

Διάβασε το άρθρο
Νέα
9o Συνέδριο Security Project 2022

27 Απριλίου 2017

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.