Ο Κ. Βήτα στο Tribute για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ο Κ. Βήτα στο Tribute για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival



 

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στο Tribute

για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας (Athens Digital Arts Festival-ADAF), στο πλαίσιο του μεγάλου Tribute Event, στις 10 και 11 Μαΐου, στην οδό Σταδίου 41.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο Κ. Βήτα θα εξασφαλίσει στους θαμώνες του ετήσιου θεσμού ADAF ένα αξέχαστο βράδυ, για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival, σε σούπερ γιορτινή διάθεση!

Το πάρτι θα συνεχιστεί και το Σάββατο 11 Μαΐου με το Athens Voice Radio 102.5 και τον παραγωγό Στέφανο Τσιτσόπουλο. Το Tribute Event θα διεξαχθεί στο πρώην πολυκατάστημα Fokas στην οδό Σταδίου 41, στις 10-11 Μαΐου, από τις 15:00 έως τις 24:00, και θα προσφέρει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με εντυπωσιακές διαδραστικές εγκαταστάσεις, κορυφαία έργα web art by Cosmote Fiber, προβολές video art & animation, εκρηκτικά dj sets και διαδραστικά booths.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 15 χρόνια ψηφιακής τέχνης στην Αθήνα! Είσοδος ελεύθερη με το δωρεάν εισιτήριό σου στο adaf.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών και τον διοικητή του Νίκο Μπρίκη, καθώς και το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας – Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης» για την παραχώρηση του ακινήτου επί της οδού Σταδίου 41 που φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης μας.

#ADAFTribute#ADAFMayDNA  - Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής

Συνδιοργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)
Με την υποστήριξη: ΕΤΕΑΕΠ | Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας – Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης»

Η Multitrab Productions έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής: Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Σεμιναρίων, Workshops, Ημερίδων & Festival, με αριθμό πιστοποιητικού ΣΔΠ 4310/15.

Το Athens Digital Arts Festival, μοναδικό σε όλη την ελληνική επικράτεια, πρόσφατα αναδείχθηκε ανάμεσα στις 26 βραβευθείσες (laureates) από τις συνολικά 715 συμμετοχές στον διεθνή οργανισμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe). To ΕFFE αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό απονομής βραβείων και καθορίζει τους δείκτες αναγνωρισιμότητας για τα διεθνή αλλά ιδίως για τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Το Athens Digital Arts Festival εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 «Η κληρονομιά μας: Το παρελθόν συναντά το μέλλον» | #EuropeForCulture

 


Περιγραφή

Ο Κ. Βήτα στο Tribute για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival

Διαβάστε επίσης

Νέα
«Centaur» performance & ADAF Awards

06 Μαΐου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Centaur μια ακόμη πρεμιέρα για το ADAF Online

06 Μαΐου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το Athens Digital Arts Festival εγκαινιάζει την online εποχή

06 Μαΐου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF) γιορτασε 15 χρόνια παρουσίας με ένα event στην απόλυτη καρδιά της πόλης.

06 Μαΐου 2019

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Women in media technology - Η μήτρα του μέλλοντος

06 Μαΐου 2019

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.