Digital Mall: η επανάσταση της ψηφιοποίησης στις τοπικές αγορές | Skywalker.gr - Jobs in Greece

Blog

Digital Mall: η επανάσταση της ψηφιοποίησης στις τοπικές αγορές



Η ελληνική startup Digital Mall, η οποία προήλθε από την PROothisi, έχει ήδη καταφέρει να φέρει την καινοτομία στις τοπικές αγορές της Ελλάδας. 

Με το πλάνο της να αναπτύσσεται σε 321 δήμους σε όλη τη χώρα, η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παρέχοντας τις κατάλληλες ψηφιακές λύσεις για την ενίσχυση της εμπορικής τους δραστηριότητας στα φυσικά τους σημεία.

Η εταιρία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ντόμαλη, συνεχίζει να εξελίσσεται διαρκώς, ενώ προσφέρει υπηρεσίες όπως η ψηφιοποίηση των τοπικών αγορών, η ανάπτυξη εξατομικευμένων apps για κάθε επιχείρηση και η προώθηση των τοπικών επαγγελματιών μέσω της Digital Mall.

Επέκταση στην Κύπρο και τη Βόρεια Μακεδονία

Η Digital Mall δεν περιορίζεται στην ελληνική αγορά. 

Όπως αναφέρει ο κύριος Ντόμαλης, η εταιρία επεκτείνεται ήδη στην Κύπρο και τη Βόρεια Μακεδονία με στόχο να προσφέρει τις ψηφιακές της λύσεις και στις γειτονικές αυτές χώρες.

Αυτή η διεθνής ανάπτυξη ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρία και τις δυνατότητές της στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών.

Συνεργασία με τη ΘΕΑ και αναζήτηση επενδυτή

Μέσω της συνεργασίας της με τη ΘΕΑ (Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθήνας), η Digital Mall έχει εξασφαλίσει πρόσβαση σε μέντορες και υποστήριξη για την επιτάχυνση της ανάπτυξής της.

Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η αναζήτηση επενδυτή για τον πρώτο κύκλο χρηματοδότησης, ο οποίος θα επιτρέψει την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των υπηρεσιών της και τη μαζική διάθεσή τους στην αγορά.

Δωρεάν ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες για όλους

Μια από τις πιο σημαντικές προσφορές της εταιρίας είναι η δωρεάν παροχή ψηφιακών επαγγελματικών καρτών σε κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση (https://digitalmall.gr/welcome).

Η Digital Business Card λειτουργεί σαν ένα προσωπικό app που επιτρέπει στους επαγγελματίες να μοιράζονται τα στοιχεία τους με πελάτες εύκολα και γρήγορα μέσω των κινητών συσκευών.

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία βοηθά στη βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων και στη διευκόλυνση της επικοινωνίας με τοπικούς καταναλωτές.

Συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Digital Mall θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο των startups της ΘΕΑ.

Εκεί, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία και να εξερευνήσουν πώς οι υπηρεσίες της Digital Mall μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Καινοτομία με AI και προγράμματα επιβράβευσης

Η εταιρία προχωρά, επίσης, σε σημαντικές καινοτομίες με την προσθήκη νέων λειτουργιών που αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για την ανάπτυξη περιεχομένου και την ενίσχυση των σχέσεων των επιχειρήσεων με τους καταναλωτές.

Παράλληλα, προετοιμάζει την κυκλοφορία ενός προγράμματος επιβράβευσης πελατών (loyalty program), το οποίο θα δώσει επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές να υποστηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Δεν είναι φαντασία! Είναι τεχνoλογία!

Η Digital Mall προσφέρει καινοτόμες λύσεις που μεταμορφώνουν τον τρόπο λειτουργίας των τοπικών αγορών, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά σε νέες αγορές και αναζητά νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Η δωρεάν παροχή ψηφιακών επαγγελματικών καρτών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εταιρίας, συμβάλλοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό των μικρών επιχειρήσεων.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, 14:00-15:00, στην εκδήλωση «Pitching Session - Startups που υποστηρίζονται από τη ΘΕΑ του ΕΒΕΑ» στο περίπτερο 17, stand 27 του ΕΒΕΑ, θα παρουσιάσουμε την Digital Mall και θα σας περιμένουμε!


Description

Η ελληνική startup Digital Mall, η οποία προήλθε από την PROothisi, έχει ήδη καταφέρει να φέρει την καινοτομία στις τοπικές αγορές της Ελλάδας.

We are App 'n' running!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

  • Create your profile
  • Send your CV straight away
  • Save your favourite companies and receive alerts
  • Set up a job alert
  • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.