Νέα εποχή για τη ManpowerGroup - Σημαντική επένδυση με νέα γραφεία στην Αθήνα | Skywalker.gr - Jobs in Greece

Blog

Νέα εποχή για τη ManpowerGroup - Σημαντική επένδυση με νέα γραφεία στην Αθήνα



Νέα εποχή για τη ManpowerGroup

Σημαντική επένδυση με νέα γραφεία στην Αθήνα

Σε νέα εποχή εισέρχεται η ManpowerGroup Ελλάδας, η κορυφαία εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, με πλοηγό τον διευθύνοντα σύμβουλο Χαράλαμπο Καζαντζίδη, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελοκήπους.

Με αφετηρία έναν σύγχρονο, οικολογικό και εργονομικό εργασιακό χώρο των νέων γραφείων, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ManpowerGroup παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς, που καλύπτουν την εύρεση, την αξιολόγηση, τη στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων.

Προτεραιότητά μας εξακολουθεί να αποτελεί η κάλυψη θέσεων εργασίας για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, όπως τα προγράμματα εκπαίδευσης και επανατοποθέτησης (outplacement), καθώς και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού), τα οποία προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων.

Τα σύγχρονα γραφεία της εταιρίας συνοδεύουν τη στρατηγική και τη φιλοσοφία για τεχνολογική υπεροχή της υποδομής μας και φιλικό ως προς το περιβάλλον πλαίσιο λειτουργίας και έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν τους υποψήφιους, προσδίδοντας μια άνετη και θετική εμπειρία ειδικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επιπλέον, όλες οι αίθουσες διαθέτουν ενισχυμένη τεχνολογική υποστήριξη των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι με την εξέλιξη αυτή η πορεία δυναμικής ανάπτυξης της ManpowerGroup στην ελληνική αγορά ενισχύεται περαιτέρω και από τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.manpowrgroup.gr, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των εταιριών και των εργοδοτών για πιο γρήγορη και λειτουργική επικοινωνία και περιήγηση.

«Στη ManpowerGroup πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ο βασικός πόρος με τον οποίο εξελίσσεται η αγορά», δηλώνει ο CEO της εταιρίας Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο οποίος προσθέτει: «Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε εταιρίας. Τώρα το νέο, πιο ανοιχτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον μάς δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι δέχθηκαν τη μεγάλη αυτή αλλαγή πολύ θετικά, καθώς αυξάνεται η δυνατότητα επαφής και συνεργασίας μεταξύ μας».


Description

Σε νέα εποχή εισέρχεται η ManpowerGroup Ελλάδας, η κορυφαία εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, με πλοηγό τον διευθύνοντα σύμβουλο Χαράλαμπο Καζαντζίδη, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελοκήπους.

Also read

News
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

06 February 2020

Read the post
News
ManpowerGroup Έκθεση ESG 2023-2024 του ομίλου ManpowerGroup

06 February 2020

Read the post
News
Αντιλήψεις και στρατηγικές των επιχειρήσεων για Gen Z, DEIB και ESG

06 February 2020

Read the post
News
ManpowerGroup: Έρευνα προοπτικών απασχόλησης για το 4ο τρίμηνο του 2024

06 February 2020

Read the post
News
Νέοι: Ανήκοντας στον ψηφιακό και πραγματικό κόσμο. Έκφραση, κοινότητα και ψευδείς ειδήσεις

06 February 2020

Read the post

We are App 'n' running!

You'll be able to quickly and easily find your dream job from your mobile phone!

  • Create your profile
  • Send your CV straight away
  • Save your favourite companies and receive alerts
  • Set up a job alert
  • Upload a 10’’ video and quickly introduce yourself

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Subscribe to the newsletter

Register to receive newsletters from skywalker.gr - Jobs in Greece

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.