Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece

Ο εορτασμός για τα 10 χρόνια InfinityGreece, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του InfinityGreece, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00, στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 300 παρευρισκόμενους για τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας δημιουργικής και κοινωνικής δράσης.

Η εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο την παρουσίαση των σημαντικών επιτευγμάτων του InfinityGreece κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για νέους και επαγγελματίες από διάφορους τομείς. Το γεγονός επικεντρώθηκε κυρίως στην αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο κύριος Κώστας Γιουτίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, ο κύριος Αθανάσιος Μπέγκας, περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΔΣ Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και ο κύριος Θεοδόσης Νταϊρούσης, ο Marketing Brand Manager της Agora Modiano - Modiano Market - Fais Group.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Βάσω Τσιακιρίδου, τη συνιδιοκτήτρια και υπεύθυνη Μάρκετινγκ του InfinityGreece, η οποία παρουσίασε το έργο και το αποτύπωμα του InfinityGreece, μαζί με μια σύντομη αναδρομή των 10 χρόνων λειτουργίας, καθώς και τα επερχόμενα βήματα του οργανισμού.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων του InfinityGreece, ακούσαμε μέσα από ένα σύντομο βίντεο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον συνιδιοκτήτη και υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του InfinityGreece. Μπορεί να βρισκόταν στο Παρίσι για την έναρξη ενός νέου ευρωπαϊκού έργου, έστειλε όμως τις ευχές του και ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Community Manager του InfinityGreece Μαρίνος Γιάννης παρουσίασε το εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece, ενώ αμέσως μετά παρουσιάστηκε ένα συγκινητικό σύντομο βίντεο από σημαντικές στιγμές μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια με νέους και νέες που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα του οργανισμού, αλλά και εκατοντάδες δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η ημέρα περιλάμβανε μια σειρά από σύντομες ομιλίες και παρουσιάσεις, DJ Set από το Cosmoradio 95.1, giveaways, καθώς και ένα εκτενές networking event. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον χώρο της εκδήλωσης, να συνδεθούν με άλλους νέους επαγγελματίες, και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επιτυχίες του InfinityGreece μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου μουσείου που περιλάμβανε:

  • μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσίασε 23 βασικούς σταθμούς, αναδεικνύοντας σημαντικές στιγμές από την περασμένη δεκαετία
  • ένα αναμνηστικό επετειακό περιοδικό, φτιαγμένο με αγάπη από μέλη του οργανισμού, τα οποία μοιράστηκαν 10 χρόνια γεμάτα ιστορίες
  • ειδικά εκθέματα, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «Hellenic Responsible Business Awards 2021» by BOUSSIAS, το οποίο έλαβε το InfinityGreece στην εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΣΕΒ, και το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στον τομέα της εκπαίδευσης στην κατηγορία της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
  • διαδραστικές εμπειρίες, όπως ένα Vision Board όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να μοιραστούν το όραμά τους για τα επόμενα 10 χρόνια και το «πού μας γνώρισες» με το οποίο καλούσαν τους συμμετέχοντες να σκεφτούν πώς συνδέθηκαν για πρώτη φορά με το InfinityGreece.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εξής εταιριών: Αγορά Μοδιάνο, Cosmoradio 95.1, Access Fashion, RedBull Greece, Stage Your Idea, Central Lobby, Camelot, Cirkel, Ηλιοτρόπιο, Το Πιροσκί: Ποντιακά Παραδοσιακά Προϊόντα, Mediterra Deli, Mad Trips, Wild Souls, We, The Caravan Cafe, Samaras Digital Printing, Ζαχαροπλαστεία Νίκος Κουφός από το 1962, Fisi Foods, Dot2Dot, DigitalWave, ΕστίαΣυν, Homies, Kirko, Saldo Agency, graftoprints. Όλες οι παραπάνω εταιρίες στήριξαν το networking event της εκδήλωσης, καθώς και τα: Cosmoradio, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, Neolaia.gr, Voria.gr, Vwoman.gr, Startup.gr, Dailythess, iNews.gr.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων και στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Το InfinityGreece ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και υποστηρικτές για τη συνεισφορά τους και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Την οργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξαν οι: Δέσποινα Δίγκογλου, Ανδρέας Πατσιανωτάκης, Δήμητρα Σολακούδη, Αντώνης Χανιωτάκης, Πελαία Γκαλιμάνη, Νίκος Δάτσης, Αναστασία Ευθυμίου, Ανάργυρος Μελισσόπουλος, Στέλλα Κομματά, Στέλλα Τρύφων, Ζωή Δαμάλ, Αναστασία Βαλασίδου, Έφη Πολυχρόνη, Κλαίρη Βάλμα, Αναστασία Χατζησαββίδου, Μπάμπης Παλαιοδήμος,  Μαρία Μανουρά, Ευτυχία Καρτέρη, Ελένη Δελοπούλου, Φερονίκη Στεφανή, Κυριάκος Κατσιμάνης, Μαρίνα Ταχτσή, Αποστολία Νιολάκη, Χαρίσης Σαμαράς, Σοφία Ζωίδου, Βιβιάνα Κατσαρού, Ειρήνη Γκαντιά, Ιωάννης Κρέτσος.

Τη συνολική επιμέλεια του έργου ανέλαβαν η Μαρία Καρτέρη, η Project & Communications Coordinator, αλλά και η volunteer project manager Δήμητρα Γεωργίου, με την καθοδήγηση της Βασιλικής Τσιακιρίδου, της Co-owner και Head of Marketing του InfinityGreece.

Λίγα λόγια για το InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της δημιουργικότητας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της ψηφιακής παιδείας των νέων. Τα έργα μας στοχεύουν να παρέχουν στους νέους τα εργαλεία, το δίκτυο και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο.

Το εθελοντικό πρόγραμμα του οργανισμού έχει βραβευτεί από τα Hellenic Responsible Business Awards και φιλοξενεί ετησίως περισσότερους από 200 νέους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το InfinityGreece και τις μελλοντικές εκδηλώσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

 


Περιγραφή

Ο εορτασμός για τα 10 χρόνια InfinityGreece, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του InfinityGreece, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00, στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 300 παρευρισκόμενους για τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας δημιουργικής και κοινωνικής δράσης.

Διαβάστε επίσης

Νέα
10 χρόνια InfinityGreece | Birthday Event

22 Οκτωβρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Το InfinityGreece παρουσιάζει το 2ο Impact Showcase

22 Οκτωβρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
1ο Zero Waste-Circular Economy | Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη zero-waste νοοτροπία

22 Οκτωβρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Σημαντική συνέργεια για τον τουρισμό από μαζικούς φορείς της Αρκαδίας

22 Οκτωβρίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Δωρεάν σεμινάριο για τα 10 χρόνια του Believe in You: «Ευεξία και Επιτυχία μέσα από την Προσωπική Ανάπτυξη»

22 Οκτωβρίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.