ManpowerGroup Ελλάδας: Έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024 | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

ManpowerGroup Ελλάδας: Έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024



ManpowerGroup Ελλάδας: Έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024

Η ManpowerGroup Ελλάδας, ως επίσημος ServiceNow Placement Partner, ανακοινώνει την έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της πρώτης ακαδημίας τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία σημείωσε 100% επιτυχία στην απόκτηση των σχετικών πιστοποιήσεων, η νέα ακαδημία θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

Η νέα αυτή ακαδημία, όπως και η προηγούμενη, απευθύνεται τόσο σε εταιρίες που επιθυμούν να στελεχώσουν τις ομάδες τους με πιστοποιημένους ServiceNow Consultants και Developers, όσο και σε εταιρίες και οργανισμούς που θέλουν να εκπαιδεύσουν το υπάρχον προσωπικό τους.

Στοιχεία εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 2,5 μήνες και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν και θα λάβουν πιστοποιήσεις CSA και CIS-ITSM. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση στο NowLearning Portal και σε όλα τα σχετικά Micro-Certifications της ServiceNow. Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος των εταιριών για την ακαδημία είναι η 24η Ιουλίου 2024.

Συνεργασία με τη ServiceNow

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας αποτελούν επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι Tech Academies υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow με στόχο την εκπαίδευση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρίας μέχρι το τέλος του 2024.

Η ServiceNow παρέχει τη δυνατότητα στις Tech Academies να ενημερώνονται για τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις ανάγκες αυτές. Αυτό εξασφαλίζει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ταλέντα για τη ServiceNow, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την πόρτα για καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους υποψηφίους.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να ενισχυθεί το οικοσύστημα της ServiceNow στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το διαθέσιμο ταλέντο και εφοδιάζοντάς το με τις απαραίτητες σχετικές πιστοποιήσεις.

Ανάγκες του κλάδου

Σύμφωνα με την Έρευνα Έλλειψης Ταλέντου για το 2024 του ομίλου ManpowerGroup, η πλειονότητα (74%) των εργοδοτών πληροφορικής αναφέρει ότι δυσκολεύεται να βρει το εξειδικευμένο ταλέντο που χρειάζεται. Με τις Tech Academies, η ManpowerGroup Ελλάδας στοχεύει να βοηθήσει τους εργοδότες να εντοπίσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που αναζητούν στον κλάδο της πληροφορικής και να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Για τις Tech Academies

Οι Tech Academies δημιουργήθηκαν από τη ManpowerGroup Ελλάδας και περιλαμβάνουν μια σειρά από προγράμματα εκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ακριβώς τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους STEM γενικότερα, αλλά και σε υφιστάμενους εργαζoμένους εταιριών στον κλάδο της τεχνολογίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν παραγωγικά σε ομάδες έργου από την πρώτη ημέρα. Στις Tech Academies, οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, ServiceNow και SAP, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύονται σε soft skills και άλλες δεξιότητες (όπως επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων), απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα, και τέλος εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Σχετικά με τη ManpowerGroup™ 

Ο όμιλος ManpowerGroup® (NYSE: MAN), η κορυφαία παγκόσμια εταιρία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να μετασχηματιστούν σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο εργασίας, αναζητώντας, αξιολογώντας, αναπτύσσοντας και διαχειριζόμενοι τα ταλέντα που τους επιτρέπουν να κερδίσουν. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ παράλληλα βρίσκουμε ουσιαστική, βιώσιμη απασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των brand μας –Manpower, Experis και Talent Solutions– δημιουργεί σημαντικά μεγαλύτερη αξία για υποψηφίους και πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, και το κάνει εδώ και 75 χρόνια. Αναγνωρίζουμε με συνέπεια τη διαφορετικότητά μας – ως το καλύτερο μέρος για τις γυναίκες, την ένταξη, την ισότητα και την αναπηρία. Το 2023 ο όμιλος ManpowerGroup ανακηρύχθηκε ως μια από τις πιο ηθικές εταιρίες στον κόσμο για 14η φορά – επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως «εταιρίας επιλογής» για ταλέντα που αναζητούν εργασία.

Η ManpowerGroup στην Ελλάδα  

Στην Ελλάδα, η ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998, και μέσα από το δίκτυο 2 υποκαταστημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων εντοπίζει σε όλο το φάσμα των βασικών κλάδων της οικονομίας, αξιολογεί, αναπτύσσει και διαχειρίζεται τα ταλέντα. Η ManpowerGroup Ελλάδας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας. 

Για εταιρίες: www.manpowergroup.gr

Για υποψηφίους: www.manpower.gr  

Ακολουθήστε μας: ManpowerGroup Greece


Περιγραφή

Η ManpowerGroup Ελλάδας, ως επίσημος ServiceNow Placement Partner, ανακοινώνει την έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της πρώτης ακαδημίας τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία σημείωσε 100% επιτυχία στην απόκτηση των σχετικών πιστοποιήσεων, η νέα ακαδημία θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Νέα
Η συνεχής μάθηση και ο σχεδιασμός επαγγελματικής πορείας: «κλειδιά» για την επιτυχία

10 Ιουλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Global Insights ManpowerGroup: 8 παγκόσμιες τάσεις στην τεχνολογία οι οποίες επηρεάζουν το μέλλον της απασχόλησης

10 Ιουλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Υιοθέτηση της ΑΙ στον εργασιακό χώρο – προοπτικές και προκλήσεις

10 Ιουλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
ManpowerGroup: Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης για το 3ο τρίμηνο 2024

10 Ιουλίου 2024

Διάβασε το άρθρο
Νέα
Πώς να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας πορεία Συμβουλές καριέρας από την ομάδα της ManpowerGroup Ελλάδας

10 Ιουλίου 2024

Διάβασε το άρθρο

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.