Τάνγκο για όλους: Το Thessaloniki Tango Party παρουσιάζει το ελεύθερο φεστιβάλ του | Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Blog

Τάνγκο για όλους: Το Thessaloniki Tango Party παρουσιάζει το ελεύθερο φεστιβάλ του



Τάνγκο για όλους: Το Thessaloniki Tango Party παρουσιάζει το ελεύθερο φεστιβάλ του

2 Ιουλίου 2024 · Το Thessaloniki Tango Party, διεθνές φεστιβάλ τάνγκο, λαμβάνει χώρα 22-25 Αυγούστου. Αρχάριοι, έμπειροι χορευτές και δωρεάν συμμετοχή. Φιλανθρωπία, τουρισμός και πολιτισμός, οι πρωταγωνιστές.

Το Thessaloniki Tango Party είναι ένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, ηλικίας και χορευτικής εμπειρίας. Είτε αρχάριος είτε με κάποια εμπειρία στον χορό είσαι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχεις. Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθείς με τον χορό τάνγκο, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να ανακαλύψεις νέες εκφραστικές δυνατότητες.

Το Thessaloniki Tango Party είναι επίσης και μια πλατφόρμα που προάγει την αξία της αλληλεγγύης. Μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, εμπλέκουμε τους πολίτες στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών που λειτουργούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως ο σύλλογος «ΣΥΖΩΗ». Έτσι, δίνουμε ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και ενεργού συμμετοχής στην κοινωνία.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Thessaloniki Tango Party είναι η συνεργασία με τουριστικά καταλύματα, μουσεία, εστιατόρια, καταστήματα και χώρους ψυχαγωγίας της πόλης. Μέσα από τη γοητεία του χορού και τον τουριστικό πλούτο της Θεσσαλονίκης, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και συμβάλλουμε στην ευημερία της πόλης μας.

Επιπλέον, το Thessaloniki Tango Party δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφραστούν μέσω του χορού δημιουργώντας συναρπαστικές παραστάσεις και αξέχαστες αναμνήσεις για το κοινό.

Το πρόγραμμα του φετινού Thessaloniki Tango Party περιλαμβάνει διάφορες δωρεάν δραστηριότητες, όπως μαθήματα τάνγκο για αρχάριους, παραστάσεις από επαγγελματίες χορευτές, μουσικές εκδηλώσεις και πάρτι με ζωντανή μουσική. Η online εγγραφή είναι απαραίτητη.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, της Πρεσβείας της Αργεντινής και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Με την υποστήριξη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Πολιτισμού. Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3, 102FM, 95.8FM, TV100 και FM100.

Για περισσότερες πληροφορίες, για το πρόγραμμα αλλά και την απαραίτητη εγγραφή, η οποία είναι δωρεάν, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://thessalonikitangoparty.com


Περιγραφή

Το Thessaloniki Tango Party, διεθνές φεστιβάλ τάνγκο, λαμβάνει χώρα 22-25 Αυγούστου. Αρχάριοι, έμπειροι χορευτές και δωρεάν συμμετοχή. Φιλανθρωπία, τουρισμός και πολιτισμός, οι πρωταγωνιστές.

Eίμαστε στα App μας!

Μέσα από το κινητό σου, θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις την εργασία που επιθυμείς!

  • Δημιούργησε το προφίλ σου
  • Στείλε το βιογραφικό σου άμεσα
  • Αποθήκευσε τις αγαπημένες εταιρίες σου και λάβε ειδοποιήσεις
  • Όρισε job alert
  • Ανέβασε 10’’ video και παρουσίασε πολύ γρήγορα τον εαυτό σου

Tap Skywalker Jobs!
mobile skywalker app

Κάνε εγγραφή στο newsletter

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις newsletters από το skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

Backdrop with scrolling

Try scrolling the rest of the page to see this option in action.